Compliance ügyvédi irodák részére

Az ügyvédek éves szinten több millió forintnyi üzleti tranzakció során nyújtanak segítő kezet ügyfeleik számára, akiknek elsődleges a hatékonyság, a bizalom, és a jogi védelem. Az ügyvédek a tiszta tranzakciók biztosítékai, általuk elkerülhetők a felesleges jogi kockázatok. Bizonyos üzleti tranzakciók elképzelhetetlenek ügyvédi közreműködés nélkül, mely területeken a szabályozottság folyamatos szigorodása sem könnyíti meg az ügyvédek működését.

Ennek okán az ügyvédekre és ügyvédi irodákra hatalmas felelősség hárul. Egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az adatvédelemhez kacsolódó jogok és a pénzmosás elkerülésének biztosítására hozott szabályok, melyek alól nem lehet kibújni, azokhoz folyamatosan alkalmazkodni kell. Sokszor ez a megfelelési kötelezettség az érdemi működés elől veszi el az időt és energiát, és megfelelő üzleti modell nélkül anyagi csődhöz is vezethet.

Ez elkerülhető megfelelő üzleti kultúra kialakításával, mely biztosítja, hogy a szükséges ellenőrzési pontok be legyenek építve az üzleti működésbe és hogy erről minden kolléga megfelelően tájékoztatva legyen. Rendszeresen képezni kell őket és frissíteni ismereteiket. A sikeres működéshez ésszerű, átfogó eljárások kidolgozására, a szabályok ismeretére és a józan ész alkalmazására van szükség, melyben hatékonyan közreműködünk.

A kiemelkedő profitszint eléréséhez elengedhetetlen egy olyan üzleti környezet megteremtése, ahol a szervezet minden tagja hatékonyan betartja az előírt szabályokat pl. fájlok, iratok kezelése, típusügyek kezelése, automatizálható folyamatok, stb. Az egységesített adminisztráció és háttérfolyamatok kidolgozásával nem Önnek kell bajlódnia. Ez időt takarít meg ott, ahol az idő pénz.

Az ügyfelek bizalmát és elégedettségét is növeli, ha gyors és eredményes az ügyvédi közbenjárás, mely előnyök könnyen pénzre válthatók.

Az ésszerű folyamatok és rendszerek kidolgozása compliance tapasztalat nélkül rengeteg időt és energiát emészthet fel. Váltsa pénzzé rutinunkat és e területen szerzett tapasztalatunkat. Vegye igénybe speciálisan ügyvédi irodáknak nyújtott szolgáltatásunkat.

Működő és alkalmazott rendszereit felülvizsgáljuk és továbbfejlesztjük, vagy akár kockázatelemzésünk eredményei alapján teljesen új rendszert alakítunk ki az Önök számára. Hatékony és működőképes megoldásaink átlendítik irodáját a holtponton és hosszútávon használható tudást adunk a kezébe, mely anyagilag is kifizetődik. Működőképes keretrendszert adunk a biztonságos működéshez.

Forduljon hozzánk az első, ingyenes konzultációért és kérje ajánlatunkat.

Compliance ügyvédi irodák részére

Lépjen velünk kapcsolatba: