Hozza ki a legtöbbet termékéből, szolgáltatásából

A piacelemzés az üzleti növekedés első lépése – hozza ki a legtöbbet termékéből/szolgáltatásából egy profi piacelemzést követően. A piacelemzés a stratégiai menedzsment nagyon fontos része és megmondja pl. hogyan kell lebonyolítani egy marketingkampányt vagy hogyan kell pozícionálnia a cég márkáját/termékét/szolgáltatását. Elemző betekintést nyújt, mely lehetővé teszi, hogy észrevegye az akadályokat, amelyek hátráltatják a cég fejlődését.

Tovább...

Ügyvédi munkafolyamatok új megközelítése

Ügyvédként jól tudja, hogy az ügyfelek Önre támaszkodnak, és ezután jön a kérdés, hogy Ön mire? Minden ügyvédi irodának szüksége van egy olyan ügyviteli rendszerre már a mai világban, ami biztonságot nyújt az olyan speciális helyzetekben, mint például a pandémia okán megváltozott élethelyzet. Egy olyan szoftverre, mely megadja annak szabadságát, hogy rugalmasan, otthonról dolgozzon és működtesse cégét.

Tovább...

MFB hitel

Tudta Ön, hogy kezdő vagy KATA-s vállalkozóként is igényelhet hitelt? Akár 25 millió Forinthoz juthat 0 %-os fix kamatozással!!!

Tovább...

Erre várt a turisztikai szektor?

Erre várt a turisztikai szektor? Akár 250 millió kedvezményes támogatáshoz juthatnak a kkv szektor turisztikai vállalkozási, amennyiben bevételük 30%-a turisztikai fő- vagy melléktevékenységből származik.

Tovább...

Amit nyújtunk

Szakmai együttműködés a legmagasabb színvonalon. Nyisson velünk az üzleti lehetőségekre!

Tovább...

B&B Advisory – miért érdemes velük dolgozni?

Miért érdemes velük dolgozni? A legmagasabb színvonalú szolgáltatást biztosítjuk ügyfeleink számára, mely során értéket teremtünk számukra a bizalmukért cserébe.

Tovább...