•  2020.11.04

Amit nyújtunk

Amit nyújtunk

 

Szakmai együttműködés a legmagasabb színvonalon. Nyisson velünk az üzleti lehetőségekre!

 

Ha az Ön cége jó, mi azt szeretnénk, még jobb legyen. Ha pedig az Ön cége nagyon jó, velünk együttműködve kiváló lesz. Stratégiánk fő elemei: szakmaiság, hozzáértés, innovatív megoldások és ötletek, jövőorientált üzleti folyamatok, melyek erős alapokkal támasztják meg üzletét.

 

Többéves tapasztalattal rendelkezünk, hogy ne zsákbamacskát húzzon! Felmérve a célt, feladatot, problémát, felvázoljuk, mire van szüksége és kidolgozott tervet adunk át annak megvalósítására. Emellett szakmai érdemeinket használva profi anyagokat készítünk üzleti terveihez és azok megvalósításához. A folyamatokat optimalizáljuk, hatékony döntéstámogatást nyújtunk és mindeközben kiemelt szerepet tulajdonítunk a kockázatkezelésnek.

 

Szolgáltatásaink:

  • - Compliance: melyet elsősorban ügyvédi irodáknak és piackutató cégeknek nyújtunk a szakági szabályozások teljeskörű ismerete mellett, mellyel hatékony keretrendszert adunk a biztonságos működéshez.
  • - Szervezetfejlesztés: a világos stratégia segít, hogy kihozza a legtöbbet a kollégákból, a folyamatokból és a terveiből.
  • - Válságmenedzsment: Biztonságot akar? Megoldást akar? Választ az ezernyi kérdésére? A válság egyáltalán nem kiszámítható, a legfontosabb dolog, hogy ne cselekedjen meggondolatlanul.
  • - Projektmenedzsment: üzleti előnyöket annak érdekében, hogy a projektek a megadott időben, a megadott költségkereten belül, az elvárt minőségben teljesüljenek.
  • - PR menedzsment: kommunikáljon tudatosan a környezetével, hiszen ez az egyik kulcsa az Ön sikerének.
  • - Piacelemzés: Ismerje meg versenytársait! Célunk az eredményes piacra jutás elősegítése, valamint a forgalom és nyereség növelése.
  • - Cégátvilágítás: kiemelt hangsúlyt fektetünk az adó- és büntetőjogi szempontok figyelembevételével történő struktúra korrekcióra.
  • - Cégértékelés: az értékelés fő célja a kulcsfontosságú értékteremtő területek azonosítása.

Cégünk életében az ügyfél áll az első helyen. Hatékony kommunikációval és rugalmas megoldásokkal mindig az eredményesség a célunk. Úgy gondoljuk, hogy a mai világban már a komplett szolgáltatást nyújtó cégek előnyben vannak, mert az ügyfélnek kevesebb személlyel kell kapcsolatot tartania. Együttműködésre törekszünk!

 

Keressen bennünket – hiszen a pártfogás velünk kezdődik!

 

Banczik Emília és Borsi Mária