Piacelemzés

Minden cég életében eljön az a pont, amikor szükség van a piacelemzés és a piackutatás megbízható és pontos eredményeire. Kis-, és nagyvállalkozás esetében egyaránt fontos, hiszen nagyban befolyásolja a sikert a piac alapos ismerete.

Ha van egy jó terméke vagy szolgáltatása vagy mindez még csak ötlet, mérje fel, hogy mekkora lenne rá a kereslet, ismerje meg célcsoportja szokásait, hogy hatékonyan el tudjon jutni hozzájuk.

A piacelemzés során felmérjük a piac szereplőit, megismerkedünk a versenytársakkal, tanulmányozzuk termékeiket és azok árazását, kiderítjük mekkora méretű az adott piac, feltérképezzük a vevőket, kialakítjuk a konkrét célcsoportot és az igényeket. Így pontos képet kaphatunk arról, hogy eladható-e az adott termék vagy szolgáltatás a potenciális ügyfeleknek. Ez kiemelten fontos induló vállalkozások esetében, meglévő cégek esetében pedig a piacelemzéssel újabb fejlesztési-, marketing-, és értékesítési ötletekhez juthatnak.

Komplett tervet dolgozunk ki céljai elérése érdekében, melyben részletesen elemezzük a makro környezetet, valamint a piacot, az ügyfélkört, a vállalat helyzetét és a versenytársakat is. Megadjuk a szükséges stratégiai lépéseket, mely külön fókuszál az adott termékre/szolgáltatásra, az árra, az értékesítésre és a reklámra. Támogatjuk a végrehajtásban és mérhető eredményeket mutatunk fel.

Minden olyan cégnek ajánljuk ezt a szolgáltatás, aki nagyobb szeletet szeretne a tortából.

Forduljon hozzánk az első, ingyenes konzultációért és kérje ajánlatunkat.

piacelemzés

Lépjen velünk kapcsolatba: