Válságmenedzsment

Válságmenedzsment

A válság egyáltalán nem kiszámítható, a legfontosabb dolog, hogy ne cselekedjen meggondolatlanul. Biztonságot akar? Megoldást akar? Választ az ezernyi kérdésére? Csapatunk konkrét lépéseket kínál, hogy a válságot hatékonyan kezelje.

 

Tovább...

Projektmenedzsment

Projektmenedzsment

A legmagasabb színvonalú projektmenedzsmentet biztosítjuk ügyfeleink számára, mely során értéket teremtünk számukra a bizalmukért cserébe. Munkánk során üzleti előnyöket biztosítunk és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a projekteket a megadott időben, a megadott költségkereten belül, az elvárt minőségben teljesítsük Önöknek.

 

Tovább...

PR Menedzsment

PR menedzsment

Kommunikáljon tudatosan a környezetével, hiszen ez az egyik kulcsa az Ön sikerének. Cégünk hatékony és gyors megoldásokat kínál azok számára, akik nem akarnak egy állandó pozíciójú PR menedzsert alkalmazni, de némi segítségre szorulnak a PR világában.

 

Tovább...

Cégátvilágítás

Cégátvilágítás

Napjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bír a társaságok számviteli, gazdasági, adójogi múltjának ismerete, elemzése a felelősségi kérdések megvizsgálása során. Fontos, hogy naprakész legyen a cégét érintő információkkal és tisztán lássa cége gazdasági tevékenységét. Kiemelt hangsúlyt fektetünk az adó- és büntetőjogi szempontok figyelembevételével történő struktúra korrekcióra.

 

Tovább...

Cégértékelés

Cégértékelés

Az üzleti értékelés egy elengedhetetlen folyamat ahhoz, hogy pénzügyi és tényszerű adatok mellett felbecsülje cégének/üzletrészének valós piaci árát. Az értékelés fő célja a kulcsfontosságú értékteremtő területek azonosítása.

 

Tovább...

Piacelemzés

Piacelemzés

Lépjen be a piacra vagy terjeszkedjen sikeresen! A legjobb termékből is lehet kudarc. Egy termék vagy szolgáltatás sikere gyakran kis dolgokon múlik. Ezekre deríthet fényt a piacelemzés mind beföldön mind külföldön. Cél az eredményes piacra jutás, valamint a forgalom és nyereség növelése.

 

Tovább...

Compliance

Compliance ügyvédi irodák részére

Egy ügyvédi irodának a mindennapi működése során szigorú speciális szabályoknak kell megfelelni, magas kockázatvállalás mellett, holott az ügyfélelégedettség fenntartása, a profit termelése és növelése lenne a cél. A megfelelő idő- és energiaráfordítás elengedhetetlen ahhoz, hogy a szervezet megtanulja, hogyan kell működni a szabályoknak megfelelően. A kezdeti ráfordításokkal teli időszak a későbbiekben megtérül. Hatékony keretrendszert adunk a biztonságos működéshez! Végre hátradőlhet!

 

Tovább...

Szervezetfejlesztés

Szervezetfejlesztés

Ha meg akarja változtatni a világot, akkor mi segíthetünk benne! A világos stratégiai célkitűzések hozzásegítik a szervezetet, hogy a működés során mindinkább elérje a kitűzött célokat. A világos stratégia segít, hogy kihozza a legtöbbet a kollégákból, a folyamatokból, a tervekből, melynek köszönhetően a legmagasabb szinten teljesíthet az elvárásoknak és ígéreteknek. Ezt testre szabott szervezeti fejlesztés és változás menedzsment révén valósítjuk meg cégénél.

 

Tovább...